Allt om Spelaktier och Analys av Spelbolag

Hej,

På denna sida kommer jag att skriva om de olika spelaktierna som finns på den svenska börsen. Jag har följt spelaktier under tio års tid och mycket har hänt sedan dess. De senaste åren har många nya spelbolag och spelaktier dykt på inte minst den svenska marknaden. Vilka är egentligen något att ha och vilka är rena förhoppningsbolagen? Vad finns det mer för spelbolag än Unibet och Betsson?

Jag kommer att skriva om båda snabba aktieklipp men och långsiktigt stabila aktier med hög direktavkastning som förhoppningsvis ska göra dig till ekonomiskt oberoende. Jag har haft mycket tur att jag hittade denna oerhört lönsamma bransch tidigt så jag har tjänat de pengar jag behöver. Nu hoppas jag på att kunna göra så att andra smarta svenskar tar samma väg mot ekonomisk frihet.

Till vänster hittar ni listan på svenska spelbolag som finns på svenska börsen. För varje spelbolag kan du också läsa de senaste nyheterna och aktieanalyserna. Här hittar du även spelleverantören NetEnt som är en klart lysande stjärna på den svenska spelhimmelen.
Är du ute efter dagsfärsk information så använder du dig självklart av Avanza eller Nordnet. De nyheter och aktieanalyser för de olika spelbolag kommer mest att vara av långsiktigt karaktär men ibland smyger det in en och annan potentiell kursraket.

Jag hoppas att du gillar det du hittar på denna sida. Jag kommer ständigt att utöka denna sida med fler spelaktier och förhoppningsvis göra en mer avancerad hemsida längre fram. Har du några tips, idéer eller bara vill diskutera spelaktier så hör gärna av dig till mig på spelaktier@gmail.com. Jag är alltid öppen för nya roliga och spännande aktiediskussioner.

Ha en underbar dag!


Då jag ändå gillar pengar så kommer jag att marknadsföra spelbolag och andra casinosidor på denna sida för att få in några lite extra pengar varje månad. Vill du marknadsföra dig på denna webbplats hör av dig till spelaktier@gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar